🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Werken aan gezondheid

Wat zijn betrouwbare apps en websites over ziekte en gezondheid?

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is dé website waarmee je betrouwbare informatie over ziektes krijgt. Deze website is gemaakt door huisartsen en is gebaseerd op de landelijke richtlijnen huisartsenzorg. Een écht onmisbare website voor uitleg en advies over gezondheid en ziekte. Raadpleeg deze dienst altijd eerst voor je contact met de huisarts opneemt.


Ga naar Thuisarts.nl

Volgjezorg

Op Volgjezorg regel je toestemming en volg je wat er met jouw medische gegevens gebeurt. Welke gegevens zijn er via het Landelijk Schakelpunt gedeeld? Door welke zorgaanbieder(s) zijn ze bekeken? En wanneer? Zo weet je altijd wat er met je medische gegevens gebeurt.​​​​​​​


Ja, ik geef toestemming!

Regionaal Trainingscentrum

Het Regionaal Trainingscentrum biedt kosteloze trainingen en cursussen aan voor alle inwoners van de gemeenten ’s-Hertogenboch, Vught, Sint Michielsgestel en Boxtel.


Bekijk trainingen en cursussen

Apotheek.nl

Apotheek.nl is dé website voor al je vragen over (zelfzorg) medicijnen en vergoedingen met instructievideo’s. Ga naar de website of installeer de Webapp.


Ga naar Apotheek.nl

Verwijsafspraken.nl

Twijfel je of de huisarts een verwijzing moet schrijven? Wil je vaststellen of de huisarts betrokken moet worden bij het aanvragen van herhaalmedicatie? Of wil je weten of de zorg aan onverzekerden door de huisarts gedeclareerd kan worden? Verwijsafspraken.nl geeft antwoord op de vraag in welke situaties de huisarts betrokken moet worden en wanneer niet.


Ga naar verwijsafspraken.nl